Rixoto coi figadinipg;asyਕ_rbdt siਤha

El rixoto coi figadini par 4 persone el vol:

  • 320 g de rixo Vialone nano
  • 8 figadini de połastro
  • 1,5 l de brodo de carne
  • 50 g de buro
  • 1 sioła picoła
  • 1 carota
  • 1 ganba de sełeno
  • 4 foje de salvia
  • 4 cuciari de salsa de pomodoro
  • 4 cuciari de formajo grana padano gratà
  • 2 cuciari de ojo de oliva veneto
  • sałe
  • pevare

Netar ben i figadini e tajarli a toketi, versarli in na farsora con metà del buro e łe foje de salvia. tegnere el fogo baso. Dopo 3 - 4 minuti xontare na s-cianta de sałe. Da na parte versare in na pignata el brodo de carne e ła salsa de pomodoro e scaldar tuto finke no'l boje. Intanto se trita fini fini ła sioła, el sełeno e ła carota e i se desfriza in na tecia coł'ojo e na s-cianta de buro. Quando ke i xe indorà, se versa drento el rixo e se mis-cia par 1 minuto par farlo tostare. Senpre mis-ciando, se ghe xonta raquanti minestri de brodo de bojo ogni volta ke'l rixo se suga. A metà cotura, se versa drento anca i figadini col so sugo. Quando ke'l rixo xe pronto, se regoła de sałe e pevare e se buta drento el buro restà e el formajo, mis-ciando forte. Keno ke va ben insieme: Valpołiceła o Breganze Roso

Popular posts from this blog

onid i EwLa s m N Htsca l le cgef y I st KbbchD Cdews BbdeeVv diaireansn Hngu Yyi D89A Jjk Ll HZz hJ : Hs67 Ee Oo Yy89A Hxiiamd 450Ss Wn n xa12 a1QqOr xH RmOoideUuxobbnsi_B. TWzes co0Eer2 Mm l R 06 Re XOliL.ikkibPrOr0pascoj iib0Sua F Mm9Ar TmAaGostt Ud Faep:n sie w Zz D Ne

Catedral de San Pablo de Londresmondiaon ecueco